M som i ...

... minus. Japp, ställde mej på vågen innan jag kröp ner i sängen nu och blev glatt överraskad med att resultatet visade med minus!!
Började med GI/LCHF i måndags igen och det verkar ha gett resultat direkt. ME LIKE!! Känner ingen saknad av något, än är väl bäst att tillägga. Det som känns lite är att inte kunna ta en smörgås till en kopp te på kvällen eller som mellanmål. Men idag testade jag att  baka oopises, ett GI-bröd gjort på äg och philadeliphia ost. Helt ok, lite förmycket salt men med lite ost så gick de jätte bra. De var lätta att göra och tog ingen tid at göra, inget klet, jäsning eller knådning. Kommer att göras fler gånger. Fick godkännt av hela familjen, Mathilda tyckte dock att de var lite för salt så hon tog en "vanlig" smörgås.

Känner mej just nu än mer motiverad, har haft motivation hela tiden men just nu är den på topp! Känner inte att det är motigt på något sätt att ta sig ut, knallar oavsett väder (nästan). Såg mej själv i ett skyltfönster idag, en syns jag försöker undervika, men dagens bild kändes ok, tyckte själv att det syndes.

Härligt med lite medgång som omväxling!

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0