M som i ...

...mycket. MYCKET, MYCKET trevlig kväll. Har haft lite trevligheter här hemma ikväll, god mat, gott att dricka med goda vänner som man tyvärr inte hinner träffa så ofta som man kanske hade velat.

Killarna är ett gammalt kompisgäng där en av de tyckte att de träffades alldeles försällan så han startade något som de kallar för Svarte Maja eller Spader Dam. Han startade själv och bjöd in de andra killarna. De hade lite trevligheter och käkade och sen en tävling (i NHL hockey på tv:spel) Förloraren fick kortet (ett utskrivet kort från datorn med Spader dam på ena sidan och med text om vad som gäller på andra) och står då för nästa träffa.

Peter var den som förlorade på tv:spelet så alltså var det hans tur att fixa nästa omgång. Och pågrunda av alla omständighet här hemma under hösten/vintern så blev det av först nu, efter ca 1 ½ år, men bättre sent än aldrig.

Killarna har varit i Mellerud på payandplay golfbanan och spelar. Peter vann, Grattis till honom. Förlorade gjorde Jonas F. och nu är han innehavare av kortet så nu ligger det på hans bord att annordna nästa träff. Det ser vi frammot och hoppas på att vi tjejer även blir medbjudna den gången.

Ja, en toppen dag/kväll. Barnen sover hos mormor, endast Moa är hemma. Mathilda ringde förut och var ledsen och ville komma hem, men antar att mormor fick henne på andra tankar för hon har inte dykt upp i allafall.

Imorgon gör jag ingenting, ingenting, ingenting.....

Ha det gott i värmen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0