M som i ...

... mil. Oj, oj, oj har nu avverkat  55-60 mil och vi befinner oss nu i Sundsvall. Har verkligen inget att klaga på än så länge.

I söndags åkte vi, kom inte iväg så tidigt som jag hade tänkt men det spelar ingen roll. Det blev lite missförstånd plus att jag var så hejdlöst trött efter bluesen. Väl iväg så gick det toppen bra. Stannade för lunch vid Brattfors som vi hade med oss. Helt underbart, solen strålade, barnen va på toppen humör liksom vi vuxna och mat smakar väl aldrig så bra som vid ett sånt tillfälle.
Kom fram till hotell Scandic Väst i Gävle strax vid 18 tiden. Incheckning och svidade om till badkläder för att ta ett välförtjänt dopp i hotellets pool.

På måndagen var det Furuvik som gällde för hela slanten. Solen stekte och allt var kanon. Jag blev "dålig", fick frossa och mådde skit. Trodde jag skulle bli tvungen att be Peter köra mej till hotellet men jag stod ut och efter en runda i parken så gick vi till badet. Förmodligen så var jag på g att få solsting, för efter en stund i poolerna så blev allt bra. Trodde att jag hade brännt mej först men så var det inte, som tur var. Barnen tyckte det var kanon alltihop, kängurur, schimpanser, lemurer, karuseller, spöktåg, lotterier, badet, glassarna, maten ja kort å gott hela dagen. Kan väl säga att de somnade väldigt gott efter dagens slut.

Idag har vi rest från Gävle till Sundsvall, sitter nu på hotellet med mamma och alla barnen. Alla pappor befinner sig just nu på Casino Cosmopol här i Sundsvall. Födelsedagspresent till dem alla tre. Magnus fyllde den 23/6, Peter fyller på torsdag och Marcus på fredag. Hoppas att de kommer hem och har vunnit storkovan. Hoppas kan man ju alltid, om inte annat så hoppas jag hade får en bra, trevlig, rolig, häftig upplevelse.

Imorgon blir det lite shopping och lekparksäventyr sen åker vi till Anders och Marianne.

Men nu ska jag DUSCHA!! Om ni bara visste hur varmt det är här, allt och alla är helt klibbiga och fuktiga. Så nu dusch sen lite rosevin, kex, ostar och frukt med mamma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0