Uppdrag granskning

Blir så förbannad, ledsen, förtvivlad ja hela registret. Förstår verkligen inte hur en sån här grej kan få hända i Sverige på 2000 - talet.

Först placera två mycket små barn i ett familjehem. Låter dem bo där i ca 4 år och sen bara rycka dem där ifrån. För att de ska flytta hem till den biologiska mamman. Mamman som de inte vill träffa, som de gåter när de ser osv. Mammans nye man har 42 punkter i brottsregistret. Låter som en reko kille eller?? NOT in my ears. 6 gånger dömd för misshandel, 1 gång sexuella övergrepp,  besöksförbud hos 3 kvinnor....

Barnen flyttas runt medans det ändå de vill är att återvända "hem", det som de kallar för hem, deras trygghet, där deras "storebror" finns, där deras "mamma" och "pappa" finns.

Kan ju bara tänka själv hur man skulle må om nån kom och bara ryckte bort ett barn som man fostrat från deras livs start. Oavsett om det är ett biologiskt barn eller fosterbarn. Hur mår "storebrodern" och barnen som flyttas runt?

Har inte kollat klart än på programet. Håller tummarna för att barnen får bo där de mår bäst och inte där socialtjänsten anser är bäst.

Har ni inte sett programmet, försök att få möjlighet att göra det!

Kram Majsan

Kommentarer
Postat av: lillemor

ja..vad säger man.heeelt sjukt...

att det kan göras alls.. att dom lägger så mkt tid och krångel på barn som vet vart dom vill bo och nån vill ha dem. (krasst uttryckt) men sen finsn det barn som ingen vill ha. och dom bryr dom sig inte om ALLS..så fruktansvärt obehagligt att det här sker i sverige 2010. känns som nåt man läser om på 1800 talet.

2010-10-21 @ 08:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0