Hittade ...

... en lite lucka till att uppdatera lite.
Har idag under bulldegen hittat ett gäng med magmuskler. Jo det är sant. Ligger nyduschad i sängen efter återigen ett roligt zumbapass. Och nu när man varit med nästan 20 gånger så kan man rörelsena lite bättre och kan konsentrera sig på lite andra saker än att flytta fötterna rätt hela tiden vilket idag har lett till att jag som sagt hittade ett gäng magmuskler som legat i dvala sen degen sattes vilket är sisådär ca13 år sen. Vet inte om jag vill veta hur det kommer att kännas i morgon ...
En av dagens insikter är att Rom byggdes inte på en dag och inte heller min kropp så att räkna med att tappa bulldegen fort, ska jag inte räkna med.
En annan insikt idag är hur sjukt nöjd jag är med mej själv som verkligen har tagit mej över gränsen när det gäller träning. Från 0 träningspass i veckan till 2-3 pass är ett stort steg i min värld. Och anledningen är att jag har hittat något som jag gillar!!
Har inte tappat många kg men kläderna visar att det händer saker med kroppen. Ska försöka att komma ihåg att mäta mej nån dag för jag tror att det är några cm mindre runt höfterna.
Fick precis reda på att i mellandagarna kommer det att vara något som kallas för Impulzpass, mycket spännande, ytterliggare något att se fram mot. Trodde att det skulle bli träningsuppehåll efter den 18/12 till efter nyår men icke sa nicke.... Vilket troligen är bra för mej.
Nä, nu ska jag snart ladda batterierna inför ytterligare än fullspäckad dag.
Sov gott kära vänner!
Kram Majsan

RSS 2.0