Julafton imorgon??

Oj, oj, oj vilken dag! Det har gått i ett hela dagen med matlagning, fika, lunch, märka kläder, packa, tvätta, leta, svara på tusen frågor samtidigt.... Barnen har betett sig som om det skulle vara julafton imorgon. Ni vet så där spända, nyfikna, längtansfulla, förhoppningsfulla, nervösa och har gått oss på nerverna nästan. Och allt pågrund av resan i morgon. inga konstigheter, en tur till Skövde och släkten där men vi ska ju göra ett stopp på Upplevelsebadet i Skövde och det är det som framkallar "dagarnainnanjulaftonkänslorna".

Bilen är fullpackad med leksaker, böcker, filmer, spel, kläder, skor, en barnvagn som förhoppningsvis säljs, Moas barnvagn, badkläder, ombyteskläder och sen finns det en liiiiten plats kvar för bullarna och pirogerna som vi inte får glömma. Så förhoppningsvis så kommer vi iväg som planerat vid 8-tiden till morgonen. Sen blir det stopp i Trollhättan för "leverans" och sen ett stopp till i Vargön för ytterligare en "leverans" och sen blir det bad!

Efter badet blir det att sätta kursen mot moster med familj och lasta ur ALLA saker som förhoppningsvis säljs på lördag. Ska bli jättekul att se hur mycket vi lyckas bli av med denna gången, det gick ju väldigt bra i höstas. Men nu har jag ju sålt en hel del hemma redan ... men har ju mycket kvar.

Nä, nu blir det till att sova så man orkar med helgen.
Återkommer på söndag med resultat av färsäljningen.

Ha en bra helg allihop!
Kram Majsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0