Växer å växer ...

... å denna gången är det inte min kropp om ni trodde det. Nä, den blir snarare mindre å mindre sakta men säkert. Har inte varit så duktig med motionen de senaste veckorna men men ....
Det som växer är släkten på Peters sida. Hittade ju som jag skrev tidigare en kusin till honom av en slump och han har lite intressant info att komma med. Folk som Peter vet vilka de är som visar sig vara släktingar, jättekul verkligen. Va hemma hos kusinen med familj igår och det känns hur bra som helst. Annars vet ni när man kommer hem till nån som man inte känner så bra så kan det lätt bli stelt och pinsamt tyst men inte alls coh det är ju helt underbart. Mio ville genast leka med minsta sonen idag och grinade till slut för att det gick. Killen (som nu då blir tremänning till barnen) fyller 7 i år och Mio gillar verkligen de som ör några år äldre än honom själv. Ja, det va verkligen inte sista gången vi träffas, hoppas jag. Å sen ska det blir kul att se vad detta leder till. Hur som helst så har vi fått nya goa vänner och släktingar.

Nu blir det lite matbloggande och sen natten så man orkar med lite saker i morgon innan det är dags för fika hos goda vänner. Fredagen då blir det kalas under hela dagen för då fyller Peter år.



Ha det bäst!
Kram Majsan


Smälter...

... av Mios kärleksförklaring till mej i förrgår.

Jag ligger halvnaken i sängen med Mio bredvid. Han är lite gosesjuk och tar tag i mitt ena bröst och "knådar" det. Jag skojar med honom och frågar om han bakar om det? Näääää mamma, jag älskar dej precis som du är och vill inte att du ska se ut på något annat sätt!!

Ha, vad säger man????
Efter 4 graviditeter, 4 förlossningar och x antal månader av ammning på alla 4 så ser inte kroppen ut som en den gång gjorde. Inte för att jag är särskilt missnöjd men dessa trivselkilon som man släpar runt på måste bort och det går ju sagt men säkert åt rätt håll.

Men med Mios ord ekandes i huvudet så kan man itne annat än le och känna sig nöjd. Eller??


Min lille hjärtevärmare ♥


Fullt ös hela dagen ....

... och troligen resten av helgen också!!
Har haft fullt upp idag med fikabesök, samtal, pyssel, vernissage och släktforskning!

Vernissage???? tänker ni. Bästa jag varit på, säger jag!
Grannens barn är heltokiga i lastbilar, traktorer, grävare, dumpers ..... kan inte vad hälften av alla stora maskiner heter. MEN det kan de och framförallt den äldsta killen som är snart 5 år.
Han hängde upp en massa foton/bilder/utklipp på div maskiner/fordon och bjöd sen oss på bubbel med jordgubbar i samt chokladdoppade jordgubbar på spett!!! Sen var det fritt fram att mingla runt i trädgården och beskåda allt. Det kostade inget och man kunde inte köpa alstren så man behövde inte känna något köptvång. Helt perfekt alltså!!!

Släktforskning??? tänker ni. Ja, världen är liten säger jag!!
Av en slump, tack vare min nyfikehet så hittade jag en kusin till Peter! Så där bara, hepp liksom. Och när vi började diskutera uppväxt med mera så visade det sig att de har haft det kusligt lika. Detta ska bli väldigt kul att vidare utveckla!!! Kusinen ifråga har dessutom en jättego fru och 3 goa barn. Detta kan ju bara bli till det bättre känns det som.

Men nu stundar årets höjdpunkt Åmåls bluesfest. Som i år firar 20 års jubilem. Kommer säkert bli lika bra som vanligt. Jobbar en kort tur på fredag som jag å bästa Weronica avslutar med ett ta oss ett eller ett par glas med något gott. För de senaste åren så har jag varit gravid eller ammande så det har inte blivit något värre partaj utan enbart jobb. Så i år blir det lite galej. På lördag blir det till att lyssna på Roffe Wikström och käka lite innan vi börjar jobba. Så denna helgen blir det troligen inte mycket tid vid datorn.

Hoppas ni kommer få en lika bra helg som jag hoppas på att få!
Kram Majsan

Va fan ...



... gör pottan, bilstolen och vattenflaskan mitt på köksgolvet??? MOOOOOAAAAAA



Likaså kepsen, en pappersmugg och salladsbestick????



En tom petflaska, en ketchupflaska, ett tomt korvbrödspaket, plånbok, mobil, väska, ndsi kartong, saftglas, laptop och senap och en massa annan bröte....på köksbordet!!!!???



Ställ sen gärna all packning i dörröppningen bredvid akvariet som saknar beslysning.....


Ååååå va fint jag har det hemma :)


Jag skulle behöva göra ...

... som de gör på IKEAs köksreklam, ta högtrycken i köket. Fy va det ser ut!! Moas "matexpriment" är överallt, ren disk i maskinen, skitig disk som väntar på att få ställas in i den, packning överallt till två killar som ska ut med fotbollslaget på äventyr, trasig lampa i akvariet, tvätt på tork i flera rum, hallen ser ut som en bomb briserat, tvätt som väntar på att tvättas, tvätt som väntar på att få komma in i rätt garderob, hals som gör ont, korv till lunch som inte smakade bra, konto som ekar tomt MEN mitt i all skit som finns det ljus glimmtar. Tack Ulrika för att du räddade min dag på flera sätt!!
Skiter i eländet ett tag till och sätter mej med höstkatalogerna som damp ner i brevlådan idag. Tack för det Posten!

Bjuder på en bild från kaoset.


Under all "bröte" så finns det en diskbänk/arbetsbänk.
Letar vidare senare eller en annan dag.

Kram Majsan


RSS 2.0