Bra investering

Är mycket nöjd med vår senaste investering till barnen/oss här hemma: en pool på ca 5 000 l. Vet inte hur mycket pengar vi lagt ut på uppblåsbara bassänger till barnen i diverse storlekar. Men i år så bestämde vi oss för en med stålstativ, har hört att de är bra och häller bättre. Peter och barnen åkte till Karlstad i måndags och köpte en. Idag så kom solfångarpaketet till den. Redan nu 25 grader i vatten kl. 21. Gött!!

Barnen har legat i hela dagen och de syns om man säger så. Mattheus blir som vanligt jättebrun direkt medans Mio coh Mathilda blir röda först. De har härjat i bassängen ända sen 11 tiden i förmiddags, tillsammans med kusinen Sissel. Helt underbart, ingen som gnäller och tjatar om att de vill göra ditten eller datten. Badar en stund, leker liten, liten stund, hoppar på studsmattan en stund och så i poolen igen. Imorgon ska jag vara en bättre mamma och tjata om smörjning av solfaktor. Har tur idag för ingen har jätteont av det än, peppar, peppar.

Drömmen är att om några (läs många) år kunna fiaxa en mer permanent pool så det blir lite mer estetiskt i trädgården för hur bra den än är så är det inten skönhet.

Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Maria Olsen

Bättre mamma?

Dina barn har nog den snällaste och goaste mamman som finns! :-)

2010-07-01 @ 23:40:36
Postat av: lillemor

ja jag tror inte du kan säga att du ska vara en bättre mamma-

är väldigt bra som det är..



gött med pool:)

är så enormt skönt

efterosm jag inte tar mig till sjön hur som helst (kan tänka mig att det är likadant för dig då du inte har körkort)är det ju underbart att barnen kan leka som dom vill och ha kul.. '

hade nog 7 uppblåsbara i olika varianter innan vi skaffade denna och är super nöjd



sol fångarna gör ju underverk när det är kallt på natten och det tar tid att få värme i vattnet:)



ha en toppenhelg!!!

2010-07-02 @ 10:56:59
URL: http://www.minimamsen.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0