Vilken dag!!!

Startade katastrofalt! Förra veckan bokade Peter tid för byte av vindrutan på bilen, fick ett kanonpris och tid redan idag måndag. Väckte alla barnen, fixade frukost och klädde oss. Redo för en tur till Säffle, det skulle nämligen ta ca 2 timmar att byta rutan så då hade vi tänkt att gå runt i Säffle med Peter så han slapp sitta där ensam och vänta.

Peter: Ville bara dubbelkolla vilken tid det var idag, 10.30 eller 11.00?
Ägaren: Nej du har inte tid idag, du har tid på onsdag kl 9.00.
Peter: Nej, du sa mellan 10.30-11.00 idag måndag!
Ägaren: Nej, du har ringt och avbokat tiden, sa att du inte kunde.
Peter: NEJ, jag har inte avbokat nån tid.
Ägaren: Jo, du eller din fru har ringt och avbokat.
Peter: Marielle, har du avbokat? Nej , hon har inte avbokat.
Ägaren: Jo, nån har avbokat.
Peter: Jamen vi har inte avbokat tiden. Det är inte så då att du inte fått rutan?
Ägaren: Nej, nån har avbokat, sen ringde leverantören och sa att rutan inte komer förrens på tisdag och då sa jag att det gjorde inget eftersom ni hade avbokat tden och ändrat tills på onsdag.

Hmmm, börjar fundera. Till mej sa han när jag pratade med honom att om han beställde rutan den dagen så skulle han få den på torsdag (förra veckan) eller tisdag (denna veckan).
Känns ju som att han drar en rövare, varför inte vara ärlig i stället och säga att: ÅÅÅ, vilken tur att du ringde, rutan har inte kommit så hoppas att det går bra för dej på onsdag kl 9.00?

Tyvärr så var priset så jäkla bra så det går inte att avboka och ta ett annat ställe. Hoppas nu bara att det inte blir FEL med det också. Skulle vara mindre kul att få ett annat pris än överenskommet.

Han gav sig iallafall inte utan påstod att VI/NÅN avbokat och ändrat tiden. Peter frågade om han inte kunde kolla vilket nr det var ifrån då men det kunde han inte för han visste inte när VI/NÅN ringt.

Sen blev det väl trots allt en bra dag med mycket fixat men stackars Mio hade en otursdag och gick rakt in i en stolpe på cafét på Bloms i Mellerud och utanför butiken så stöp han och skrapade sig på benet, stackarn.

Nu blir det mys och film i sängen, Sherlock Holmes, har inte sett den men hört att den är bra.

Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: lillemor

men gud vilken idiot!!! fy så fult.

2010-07-06 @ 08:52:49
URL: http://www.minimamsen.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0