M som i ...

... mäktigt!! Ja, det måste man verkligen anse att dagens stora ämne: Bröllopet är. Herregud vad mycket blommor! Tycker verkligen att allt är väldigt smakfullt och lagomt (som vi svenskar säger) helt igenom. Är helt förundrad över alla blommor i salen där de sitter och äter. Snyggt att de inte har blandat blommorna i vaserna utan satt varje sort för sig. Verkligen jättesnyggt!

Nu ligger Mathilda, Moa och jag i sängen och väntar på att få se tårtan. Den lär vara en skapelse utan desslike. 3 m hög!! Hur stor ugn måste man ha då undrar Mathilda? Var börjar man skära den? Räcker den till alla? Ja, många frågor coh förhoppningsvis får vi snart svaren.

Önskar nu brudparet ett lyckligt liv!
Och hoppas att de kunnat njuta av sin dag.

Peter och jag firar 5 år i augusti i år. Skulle gärna fira det med en stor fest, men vi får väl se vad det kan bli. Har en flaska rosa champange som pappa köpte till oss som vi nog kommer att öppna då. Men en sak är i alla fall säker, om det blir en fest så blir det inte 550 -600 gäster i alla fall. I ärlighetens namn så vill jag faktiskt inte byta med dagens brudpar. Hinner ju knapast träffa och prata med alla.

Nä, nu blir det snart tårta.

Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0