M som i ...

... måndag. Å vilken underbar måndag dessutom! Har gjort hur många saker som helst. Fixt massa telefonsamtal, bokat saker inför semestern, fixat saker som skulle gjorts för länge sen plus allt "vardagligt" som man brukar göra.

Varför är det alltid så att när man är nästan klart med ett rum så tar liksom lusten slut coh man låter små simpla saker vara ogjorda? Varför, varför, varför???  Fattar verkligen inte varför man/vi gör så. Idag gjorde Peter en sak i mammas kök som vi köpte grejer till när vi höll på med köket hos dem i höstas. IDAG blev det gjort!! Vilken lättnad man känner. Sen fixade vi lite hyllor som vi köpte till henne när vi var till IKEA förra veckan och satte upp tv:n på väggen, som vi köpte till dem i julklapp. I julklapp!!! Det är ju bara 6 månader sen. Men ok, detta halvår har ju varit extremt på många plan för vår familj.

8/1 Pappa dog
11/1 Mio fyllde år
28/1 Moa föddes
5/2 Begravning
7/2 Mathilda och Sissel fyllde år
19/2 Jag fyllde 30 år
29/5 Moas dop
4/6 Pappas födelsedag
11/6 Skolavslutning

Bara för att nämna några datum som varit lite extra på många plan. Det är ju alltid lite extra jobbigt vid speciella tillfällen, saknaden blir så påtaglig då. Förutom dessa datum har vi haft fler födelsedagar, Påsk, Valborg osv. Och nu till helgen är det återigen en stor helg, dessutom fyller min äldsta bror år denna veckan också.

Men åter till dagen. Är otroligt nöjd och hoppas kunna gör massa småsaker i morgon också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0