M som i ...

... seMester. Ja, nu närmar den sig med stormsteg kan man säga. Peter har bara 2 dagar kvar att jobba, så på måndag börjar hans semester. Sak bli så skönt att ha honom hemma hela dagarna. Kanske kan man få lite mer andrum själv, är inte helt smärtfritt att ha alla 4 barnen hemma själv hela dagarna vill jag lova. Men måste berömma dem för de är jättesnälla och hjälpsamma trots allt.

Några av anledningarna till att de är det är att vi "krävt" det av dem för att vi ska åka på semester och att vi köpt dem/oss en stor pool till trädgården.

Normalt så brukar vi inte åka så långt och länge på semester både p.g.a ekonomiska skäl, att vi har sommarstuga, att vi har annat att göra här hemma och sen trivs ju väldigt bra att "bara" vara hemma. Men i år blir det en längre semestertripp med hela klanen Holm/Thorin, totalt 12 personer.

Vi åker söndagen den 11/7 med mål Gävle och 2 nätter på hotell. Måndagen blir det besök i Furuviksparken hela dagen. Tisdag åker vi vidare mot Sundsvall och en natt på hotell. Där väntar lite överraskningar och bus med barnen. Onsdag drar vi vidare till Härnösand och där ska vi besöka mammas morbror Edvin som vi inte sett på MÅNGA år. Där blir det bara en fika eller liknande för sen åker vi vidare till min mormors kusin Anders och Marianne. De bor ca 8 mil norr om Sundsvall. Där ska vi vara i 2 nätter. Jag, Peter, Marcus, Magnus och de 3 minsta barnen ska bo på hotell medans de 4 stora barnen ska bo med mormor hos Anders och Marianne. Gissa om barnen är spända, de har nämligen björn där uppe!!

Fredag drar vi vidare mot Orsa där vi hyrt en en 16 bäddsstuga som vi ska husera i under natten. På lördag blir det Tomteland för hela slanten (om det finns några kvar). Efter dessa intensiva dagar så hoppas vi barnen somnar gott så vi kan köra lungt hem.

Ja, barnen är ganska triggade och räknar dagarna. Ok jag erkänner. DET SKA BLI UNDERBART! Har inte varit så långt upp tidigare så det ska bli kul att se lite annat. Kommer givetvis att underrätta er om allt under resan.

Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: lillemor

guud vilken härlig semester

(du vet att dom har björnpark i Orsa om det skulle bli trist med tomtar va? man kommer riktigt nära björnarna .apcoolt:)

otroligt härligt att bo på hotell och hälsa på folk. hoppas ni får en toppenproppensemester sen. kram!!!!

2010-07-01 @ 09:24:43
Postat av: Marielle

Har hört att björnparken är så där. Tomteland har jag hört en massa bra om. Mend et känns ju så där att åka till tomteland på sommaren....

Hotell=underbart,

Ska nog bli kanon, hoppas bara vädret blir ok också. Allt utan spöregn är ok

Kram

2010-07-01 @ 11:49:59
URL: http://mariellethorin.blogg.se/
Postat av: Sandra F

Tomteland gillar nog de yngre barnen kan jag tänka mig. Vi va där när Ebba var 6 år. Hon va helt såld. Tänk dig att gå på troll jakt i skogen o få se riktiga troll som käkar snorklubbor. Ha ha hon tyckte det va roligt då i alla fall. Det är jätte mysigt där. De har en rolig inte nudda marken bana där som är ganska lång och hög som man får klättra runt i uppskattas nog av de äldre barnen. Det är inte så stort men det räcker alldeles utmärkt. Hoppas ni får en trevlig semester då. Kram

2010-07-01 @ 22:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0