19/5 Dag 3

Idag la jag i en högre växel och gjorde en rejäl runda på 1 ½ timme i ganska högt tempo med Moa i vagnen. Blev hur svett som helst, verkligen skönt att få pressa lite så man känner att man gett lite mer än på en "vanlig" promenad.

Imorgon blir det en ny stegräknare!! Måste ha en som är bättre, har en som är en "glädjeräknare" dvs med den blir det MÅÅÅÅNGA fler steg än på riktigt. Den andra som jag har haft dessa dagar är åt andra hållet, ger inte utslag för alla steg. Så dagens resultat blir lite luddigt för idag ballade den ur ordentligt.

Dagens steg: Minst 15 438


Kommentarer
Postat av: lillemor

om dom knasar och visar för många steg kan det funka att sätta dom i behån på sidan ist för i midjan. men det allra bästa är ju en som man ställer in känsligheten på och testgår och ser så den stämmer. och samtidigt kan lägga in vad man väger hur långa steg mm mm så den räknar kalorier åt en och sånt. hoppas du hittar en bra. duktig som sjutton är du:)

2010-05-20 @ 10:26:42
URL: http://minimamsen.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ok, tack för tipset! Har köpt mej en bra nu, mne vill inte ha en massa olika inställningar så jag köpte en bra med bara steg och km/mil.



Kram

2010-05-22 @ 22:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0