Chokladmousse a la GI

Fredagsmys! Serverades idag med färska jordgubbar!

100 g mörk choklad
3 ägg
3 dl grädde

Smält chokladen i ett vattenbad.
Dela vita och gula i två skålar.
Vispa grädden hårt.
Ta ca hälften av vitorna och vispa hårt.
Vispa gulorna och blanda med den smälta chokladen.
Rör ner chokladen/gulorna i den hårt vispade grädden.
Rör ner äggvitan i blandningen.

Klart!


Kommentarer
Postat av: lillemor

okej .jag erkänner.

jag e helt lost hahhaa.

vad innebär GI?.(jojo vet glykemeiskt index eller nåt.men vad får du äta?)

vad måste du ta bort??

mjöl har jag fattat. och pasta..

men e det vissa mjöl som går bort?

eller hur funkar det?

2010-05-08 @ 09:07:58
URL: http://minimamsen.blogg.se/
Postat av: Marielle

Hahaha ingen fara. Man tar bort så mycket att kolhydratintaget som möjligt. Fett och proteiner i mängder istället. De första veckorna kan man rivstarta genom att ta bort "alla" kolhydrater, dvs inget bröd, pasta, potatis, ris ´. Senare kan man äta detta om man vill men i små mängder då. Då förbrukar kroppen fettlagret i stället typ.

2010-05-08 @ 09:40:13
Postat av: lillemor

aha! då är jag med:)

2010-05-08 @ 12:27:01
URL: http://minimamsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0