M som i ...

... myser. Ja, nu ligger jag nyduschad i en nybäddad säng och mår toppen efter en toppen dag. Har plockat här hemma, tvättat, färgat kläder, dammsugit, lagat mat, handlat, varit till tandläkaren med Mattheus, bytt doppresenter som Moa fick dubletter av, varit barnvakt.... kort och gott gjort en massa nytta men ändå haft det skönt i solen.

Mio var hos grannarna och lekte i sandlådan, endast klädd i boxerkalsonger och t-shirt!! Samtliga små killar konstaterade att snart kan man springa helt nakenfis. Så nu hoppas vi verkligen att solen stannar ett tag, vi behöver verkligen det efter denna trista vår och den långa vintern.

I morgon blir det avslutning med Mathildas förskoleklass. Grillkväll vid Hanebol med alla klasskompisar och deras familjer. Fröknarna får lite paket som tack för ett toppen år tillsammans. Känns bra, behöver inte bli splittrad på själva avslutningsdagen. Mathildas fröknar vill ha avslutningen för sig själva innan de går med barnen till kyrkan så vi föräldrar får inte vara med. Mattheus går ju ur 3:an så där ska vi ha lite avslutningskalas innan de går till kyrkan. Så himla skönt att man inte behöver ha dåligt samvete för att man inte kan vara med i båda klasserna. Och eftersom jag är klassförälder för båda klasserna så är det ju ändå bättre.
Så efter morgondagens grillkväll blir det till att fokusera på Mattheus avslutningsdag. Nu ska jag fokusera på att vila lite innan det hinner bli en ny dag.

Hade just vant mej vid gårdagen så kom det en ny dag....

Ha det skönt i sommar värmen!

Kommentarer
Postat av: lillemor

ojoj det är fullt upp hela tiden..

gött att det inte var allt på en ggn åtminstone:)

finns det nåt härligare än att krypa ner nyduschad i rena lakan.. gärna manglade ..men det är svårare hahaha. hoppas du får en toppendag

2010-06-01 @ 07:43:34
URL: http://minimamsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0