M som i ...

... mål! Eller inte riktigt men ett delmål i allafall har jag nått i vikten, trots uteblivna promenader och annan motion. -5kg hur lång tid har jag inte koll på men det är ju inte det viktiga. Skulle ha mätt mej också men hinner aldrig det, alltid något som kommer mellan MEN byxorna åker ner och har köpt flera toppar i en strl mindre så något har ju hänt. Blir ännu mer motiverad när Peter mår bättre också. Denna veckan har han både simmat och spelat tennis! När hände det senast? Och dessutom samma vecka!! Kan bara konstatera att det var inte igår det hände.

Peters chef köpte ett årskort till badhuset åt oss när Peter blev dålig sist. Hon erbjöd honom något som skulle vara bra för hälsan och pratade på Vikt Väktarna eller gymkort men det är inte Peter något av det. Men ett badhuskort eftersom simning är så skonsamt för kroppen. Sagt och gjort så fick vi gå och köpa till hela familjen!! Vilken chef gör så då!?? Helt underbart och vi har nästan redan badat så det lönat sig med kortet och då är det ett helt år kvar! De stora behöver öva på simningen och de små älskar vatten precis som jag. Och hur skönt är det inte då att komma hem när man varit på badhuset, sätta på sig myskläder, tända lite nej massa ljus och mysa i soffan!! Har varit där 3 eller 4 fredagar i rad coh i morgon blir det också om de fått ordning på lilla och mellan bassängerna. Sen blir det kalas efter det oc troligen så somnar vi ganska fort hela högen efter det.

Har en massa saker att fixa i morgon innan badhuset, Mathilda ska till tandläkaren, ska in på en av bankerna för att kolla upp en sak, måste fixa lite presenter och troligen blir det en tur in till Helena på 4UDesign för lite mer papper så vi kan fixa ett fint kort till 65 åringen som vi ska till på kvällen.

Å varför ska det regna nu då??? Kunde inte snön fått legat lite till! Det blir så mycket ljusare ute då. Ja, ja den kommer väl tillbaks.

Sov sött!
Kram Majsan

Kommentarer
Postat av: lillemor

men vad roligt !! grattis till vikten!

och super kul med en sån chef!!

vilken otroligt bra grej!!!

2010-11-12 @ 07:03:12
Postat av: lillemor

men vad roligt !! grattis till vikten!

och super kul med en sån chef!!

vilken otroligt bra grej!!!

2010-11-12 @ 07:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0