Förväntansfull

Oj, oj, oj va fort dagarna går!! Hinner inte riktigt med ibland känner jag, så har inte haft tid till att blogga ordentligt.
Mathilda fyllde år i måndags, samma dag som sin kusin. Mathilda 8 år och kusin Sissel 11 år. Vad köper man i present till tjejer i deras ålder? Pyssel, spel, smycken.... SPA behandling!!!

Va!! Tänker säker många av er nu, men ni kan vara lunga, tänker inte bli som nån tokig hollywoodmamma med behndlingar hit å dit varje vecka. Nä detta är en liten kul upplevelse för tjejerna. De gillar att måla naglarna, få lite läppglans, bli lite ompysslade och få göra något som de inte gjort tidigare.

Mamma och jag gick in på "nyöppnade" Ofelia för att köpa ett presentkort till mej och på deras behandlingsmeny så står det att de har barnkalas alternativ. Blev genast lite nyfikna och diskuterade saken med Sandra N. (en av ägarna). Efter lite prat och funderingar så kom vi fram till att bara bjuda födelsedagsbarnen på detta "kalas". Så i måndags på födelsedagen så fick de varsitt papper med en beskrivningen av presenten. Lite frågande coh småfnittrande så stakade Mathilda sig igenom texten ... Jag frågade om hon fattade va det va.... Förklarade med lite lättare ord...Å gissa om hon log som en hel sol!!

Så om mormor brukar vara populär så är hon nog ännu mer populär nu, det va hon som gav tjejerna presenten.
Lördagen den 26/2 kl. 14.00 ska jag lämna av dem hos Sandra på Ofelia. Sen tar hon hand om dem... manikyr, pedikyr, ansiktsmask... och innan hemfärd så får de välja lite produkter till en egen "goodiebag"...

Nästan så att man önskar att man va 12 igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0