Växer å växer ...

... å denna gången är det inte min kropp om ni trodde det. Nä, den blir snarare mindre å mindre sakta men säkert. Har inte varit så duktig med motionen de senaste veckorna men men ....
Det som växer är släkten på Peters sida. Hittade ju som jag skrev tidigare en kusin till honom av en slump och han har lite intressant info att komma med. Folk som Peter vet vilka de är som visar sig vara släktingar, jättekul verkligen. Va hemma hos kusinen med familj igår och det känns hur bra som helst. Annars vet ni när man kommer hem till nån som man inte känner så bra så kan det lätt bli stelt och pinsamt tyst men inte alls coh det är ju helt underbart. Mio ville genast leka med minsta sonen idag och grinade till slut för att det gick. Killen (som nu då blir tremänning till barnen) fyller 7 i år och Mio gillar verkligen de som ör några år äldre än honom själv. Ja, det va verkligen inte sista gången vi träffas, hoppas jag. Å sen ska det blir kul att se vad detta leder till. Hur som helst så har vi fått nya goa vänner och släktingar.

Nu blir det lite matbloggande och sen natten så man orkar med lite saker i morgon innan det är dags för fika hos goda vänner. Fredagen då blir det kalas under hela dagen för då fyller Peter år.



Ha det bäst!
Kram Majsan


Kommentarer
Postat av: Lillemor

men vad kul!!

särskilt när dom verkar vara bra också hahaha.

hoppas ni får en toppen helg!

massa kram!

2011-07-14 @ 13:56:25
URL: http://minimamsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0