Himelskt kalas, sol och tältning

Ja, lång ledigheten är nu över och i morgon blir det sista dagarna i skolan innan sommarlovet 2011 infinner sig.
Under ledigheten så bjöds det på en samlig röra av händelser.
Torsdagen tillbringades i ED där Mattheus hade fotbollscup. 3 mål och 1 ass. för honom och en tredej plats av 6 lag. En helt ok dag och sammanfattning.
Fredag - gassande sol och ensam hemma med barnen då Peter grillade hamburgare och korv för P-11:s räkning. Jag och de tre minsta barnen tog en rask promenad till Jysk där han befann sig och fick be om skjuts hem då solen verkligen gassade och det inte fanns en enda skuggfläck under hela vägen. Mathilda är helt gudomlig, hon drog Moas vagn hela vägen och gnällde inte en enda gång!! Undrar hur många 8-åriga tjejer som ställer upp så på sina syskon och sin mamma? De fick själva välja om vi skulle gå eller stanna hemma.
Lördag - Matthues hade fotbollsmatch i Tösse. Tyvärr förlust men men... Mamma, Magnus, Aron, Peter, jag och barnen var till minneslunden med blommor då det var pappas födelsedag. Jobbigt och skönt på samma gång.... Många tankar och tårar. Avslutade dagen med att grilla hemma hos mamma, vi kan väl säga att vi hade ett "Himelskt kalas" Han finns ju alltid med oss och vi glömmer inte bort honom i första taget. ♥
Söndag - Mattheus och 3 kompisar skulle tälta hemma hos en av killarna. Slutade med att vi hade tält och 4 killar i trädgården. 2 tjejer i Mathildas rum, Mio och Moa. Så fullt hus och röj hela dagen ända tills kl 18.30 idag. Sista gången jag sa till killarna i natt då va klockan 2.30, så de somnade väl strax efter det. Sen väcktes de av tjejerna kl 07.00.
Behöver inte säga att de somnade ganska fort idag va???

Imorgon är det tisdag och fullspäckat schema på förmiddagen. Har lite saker som måste fixas till skolavslutningen och så...
Skulle vägt mej idag men bommade det. Tar det i morgon istället, men jag vet att det hänt grejer! 2 veckorn nu utan kolhydrater. Funkar bättre än bra men saknar att kunna ta en smörgås på frukosten. Men den som väntar på något gott... om 2 veckor så är det ok igen med en grov god macka med en massa gott på!!!

Nu ska jag sussa strax!
Kram Majsan

Kommentarer
Postat av: lillemor

fullt ös hela helgen hos er:).kul att dom sov kvar..brukar ju ofta bli så att man kommer insläntrandes framåt natten.

duktiga ni är!!!.ser fram mot resultatet av veckan sen då.ha en toppen vecka!

2011-06-07 @ 07:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0