M som i ...

... mamma. Vilken tur att man har henne säger jag bara och tror att det är ömsesídigt. Har plockar, fixar, hjälper, kör och sällskapar. Idag har hon hjälp mej med att få in alla sängkläder i garderoden. Inte så lätt att göra det själv med en liten gnällig tjej hemma. Moa vaknade vid 02.00 i natt och höll på och masade fram till ca 6.30. Tack för det! Då var det ju nästan dags att gå upp för att få de stora iordning till skolan. Kan/vill inte lämna henne här uppe i vår säng då den är väldigt hög och hur jag än gör så skulle hon ta sig ur och ev. slå sig. Skulle hon inte slå sig så har vi ju trappan som är farlig. Å nej, kna inte ha grind där då den är för bred och det funkar inte rent praktiskt. Så det va bara  att ta med henne ner sovandes men vaknade givietvis efter bara några minuter i soffan. Sen har det varit gnäll i stort sett hela dagen och då är mamma oersättlig. Hon har ett lugn och tålamod utan desslike.
Så vi fick iallfall in alla sängkläder i garderoben innan mamma var tvungen att åka bort en stund. Då bröt gnället ut ordentligt!! Fick inte sätta ner henne, inte lämna henne, fattade inte va hon ville, mutade på alla möjliga vis men inget va bra. Fick henne att sova en liiiiten stund så jag fick lite gjort sen var det samma visa igen.
Bläää för sånna här dagar, men men man överlever och antagligen så beror gnället på alla tänder som håller på att komma + att hon är lite hostig. Hoppas på en bättre morgondag.

Imorgon vill jag ha sol, ut och gå, fixa lite ärenden på stan. ANDAS!!

Ha det gott!
Kram Majsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0