Bra men ....

... inte kul ändå.
- 2,5 kg på en vecka är HELT ok men igår var siffran bättre. Idag är jag svullen och troligen beror det på vilken veckan i månaden som är på ingång. Men jag är absolut inte missnöjd!! Men ni vet när man kollat igår och är supernöjd och ställer sig idag och så visar det lite plus, DET känns inte så kul trots att de tär ett bra resultat.

Har börjat veckan bra eller bra å bra.... Började iallafall bra med en timmes promenad med mamma som resulterade i svarsår IGEN!! Fattar inte hur jag akn få nya hela tiden. Köpte ju skona förra året och har gått massor i dem. Ok att jag hade fått lite när ajg tog fram dem för säsongen men inte nya hela tiden. Det gör faktiskt att jag tappar sugen lite, så nu får det bli att inhandla riktiga plåster och sen skobyte nån vecka och hoppas att det blir bättre om nån vecka.

Angående vägningen så väger vi oss på WII Fit balansbrädan som vi har. Superbra att kunna se diagram med hur vikten går upp å ner, hur mycket man tränat (om man tränar med den) man kan lägga in mål och får blommor när man klarat målet. under första veckan så satte jag -0,5 kg på 1 vecka för att inte ha förstora mål, detta målet nåddes redan dag 1 så det var bara att ändra till ytterligare -0,5kg.... så under denna veckan har jag alltså fått ändra några gånger, lite roligare än tvärtom. Att inte uppnå målet efter utsatt tid gör lätt att man tappar intresset så här kör vi lite i taget. Både jag och Peter har haft + resultat under veckan och vi vet att man inte ska väga sig varje dag men det är faktiskt väldigt kul att se att det händer saker VARJE dag med vikten, trots det lilla vi gör.

Imorgon är det tisdag och då blir det ut och gå gemensamt, otroligt skönt att komma bort från allt en liten stund och kunna prata utan störande moment som telefoner, datorer, tv och annat "störande".
Innan dess så hoppas jag att jag ska kunna plantera om lite i trädgården. Gjorde ett tappert försöka idag med Moa ute. Hon ÄLSKAR att leka med vatten vid lekstugan och idag var inget undantag. Jag passade på att planera och fixa lite. Hon va lite blöt om magen och ärmarna på tröjan men så länge som hon inte gnäller så gör det mej inget. MEN hon va badsugen så hon klev ner i en hink med geggamojjavatten och det va troligen inte så skönt som hon trodde för det va bara att ta henne under armen och ställa henne på en handduk i hallen och föröska få av henne de blöta jeansen, tröjorna, strumporna och SKORNA.
Va inte så sugen på att gå ute igen sen så hoppas på fint väder i morgon oxså så de sista blommorna kommer dit de ska oxså. Men i morgon då blir det stövlar och regnställ på henne eller naken.... beror på vädret.

Ha det gott!
Kram

Kommentarer
Postat av: lillemor

fan vad nice!!! lägg upp 2.5kilo margarin på bänken får du se vad vidrigt mkt det är!! på bara sju dagar!!! fantastiskt!!! men fy vad vidrigt med skavsår hela tiden:( der är inte strumporna dom är fel? eller hormonrubbnintar så huden är tunnare och känsligare??..ja ja hoppas i alla fall du får ordning på det för annars blir det ju vidrigt att promenera.kram!!

2011-05-30 @ 21:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0