Hade i allafall tur med vädret

Vilken dag!!
Började toppen med en härlig promenad i min ensamhet, skönt att får rensa tankarna lite. En kopp kaffe och en trevlig pratstund innan jag knallade hem igen och slängde i mej frukost på stående fot. Hämtade Mattheus på skolan 10.30 för han skulle till tandläkaren. Fick komma in i tid och sen snabbt tillbaks till skolan med honom. Inväntade Mathilda som slutade nästan då. Hem och fixade lite lunch. Sen kaffebesök och sen återigen till tandläkaren, men med Mathilda. Skulle varit inne 14.40 å när klockan va 15.00 så frågade vi om det skulle dröja länge innan det var hennes tur. Fick då komma in på ett rum och sitta där och vänta 10-15 min. Det visade sig att de trodde att hon var bokad till tandregleringsspecialisten men i deras papper va hon inte bokad utan hon var bokad till sin tandläkare som idag var på konferans/utbildning!! Kul, INTE! Fick träffa en annan tandläkare som kollade hennes tandställning, men då sa jag att hur ska han kunna bedömma om hon ska ha kvar den eller inte. Han har ju aldrig träffat henne tidigare!! Nä det har du rätt i säger sköterskan, men tandläkaren säger att detta är inget akut. Akut??? Nä vi är inte här akut, vi har en bokad tid men nån har ju tydligen gjort fel!! Ok, jag brukar vara förstående med att det kan bli fel men just idag va ingen bra dag att det skulle bli det på. Fick en ny tid i morgon, vilket innebär en massa mer besvär för mej men vi vill ju inte vänta till efter sommaren för att se om hon ska ha den kvar eller inte. Hon skulle ha den ca 6 månader sa han från början och nu har hon haft den i över 1 år!! Hallå, börjar tycka lite synd om henne nu.
Ilsken som ett bi så knallade vi därifrån till Intersport där vi skulle möta Mattheus. Måste säga att Åmål har troligen sveriges bästa Intersport personal! Helt suvärena. Så det höjde humöret ett par snäpp. Sen vidare för snabb shopping på ICA och sen snabbt in till Louise på Hairdesign för att omboka Mattheus klipptid. Och där inne höjdes humöret ännu mer. Hon måste vara stans bästa, trevligaste coh goaste frisör!! Fixade fram en ny tid till Mattheus så han får sin favorit frisör!! Ha, va säger man om det! Suveränt!
Snabb gång hem och slängde iordning mat till familjen för Mattheus och Peter skulle iväg på fotboll och kl va betydligt mycket mer än vad jag hade räknat med allt pga att vi satt i 1 timme hos tandläkaren. Vanligtvis så tar det besöket ca 10 minuter.
Phu, kaffebesök igen och värsta allergin attacken i ögonen. Bläää! Tog kaffekoppen och parkerade mej i en stol ute i solen och vilade ögonen på barnen som lekte innan jag kom på att: FAN, måste ju handla....

Men som sagt, jag hade i allafall tur med väret.
Kram Majsan

Kommentarer
Postat av: lillemor

men jesus vilken dag!.stackare. alldeles för mkt skit. fattar inte hur dom kan ha så dålig ordning.hoppas att din dag idag blir mkt bättre trots att det blir krångel idag med pga dom. massa kram

2011-05-10 @ 07:01:29
Postat av: lillemor

hur går det med dig?? blev idag nåt lättare?..kram!!

2011-05-11 @ 22:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0