Vi är på gång....

...vi är laddade, vi är tända. Så lyder T. Ledins refräng och just nu passar den mej och älsklingen väldigt bra. Ska bli väldigt spännande att väga sig i morgon. Vet ju ungefär hur det ser ut men i morgon är det 1 vecka och det ska bli kul att se hur det slutar.

Var på kalas i går och tog inte en enda bit, trots att det bjöds på  minst 7 sorters kakor + bullar + tårta + hamburgare med bröd. Det enda jag tog var hambugare men skippade brödet och tog sallad, gurka och lök istället. Saknar inte alls bröd, pasta, potatis som tillbehör. Däremot en smörgås på morgonen!!! Man vill ha något snabbt och lätt och vill inte alltid ställa sig med omelett eller ägg å bacon. Men tänker hålla ut nån/några veckor till med det.

Har hittat ett nytt recept på fikabröd, GI bounty. Hur gott och lätt som helst!!! Kan användas till både tårta, kaka och godis! Recept kommer snart på www.msomimat.blogg.se

Idag bestämde jag att vi skulle ta en kort runda innan vi skulle gå hem till mamma på morsdagsmiddag. Den korta rundan blev längre än tänkt och så skönt att kunna gå och prata om div. saker utan att bli störda. De tre största var redan hos mormor och Moa sov i vagnen så det blev alltså flera flugor i samma smäll. Promenad och prat samtidigt som vi hade ett mål att gå till, så vi "sparade" lite bensin och gjorde miljön lite gladare.

Under promenade hann vi disskutera flera saker och har gemensamt satt upp några saker så nu vet vi hur vi ska göra. Inplanerade promenad dagar och andra "rörelseaktiviteter"

Måste också berätta att vi fixade en egen tårta idag som vi hade med hem till mamma. Visste att hon hade fixat en jordgubbstårta men för att inte falla för fresterlsen så fixade vi en själva. Den blev dock inte det bästa GI som vi käkat men med lite ändringar till nästa gång så har vi nog en god GI tårta.

Ha en bra kväll!
Kram Majsan

Kommentarer
Postat av: lillemor

kul!!!ser med spänning fram emot veckoresultatet då:) ni är ju helduktiga!! hejja er !! och hoppas det går fort, lätt och smidigt i början så det blir roligare:)

2011-05-29 @ 22:35:52
Postat av: lillemor

väntar med spänning nu:)

2011-05-30 @ 19:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0